dimarts, 10 de desembre del 2013

Coma Ermada amb Raquetes

El Cim de Coma Ermada amb raqutes de neu, un gèlid dia de desembre amb fort vent del N-E. Avui hem patit les ràfegues gelades carregades de neu, el dolor a la cara, el fred a les mans i els peus. Valent en Marc en la seva primera ascensió hivernal a un cim del Pirineu. Prudent la Gemma que agafava en Marc per tal que no se n'anés volant. 
Esplèndides les vistes dels cims que envolten Vallter i solemne el massís del Canigó.

Som raquetistes! 















 

Travessa Vallter - Serrat

El dia 5 de desembre, un dia laborable qualsevol, decidim fer una travessa clàssica del Ripollès: des de Vallter fins al bonic poble de Serrat per la Coma de l'Orri i la Serra del Catllar.
Repetim la ruta Sergi Verdaguer i Pau Muñoz, en aquesta segona edició ens acompanya en Ferran Jordà, que ha de culminar el cim de Pastuira perquè surt a la llista dels 40 2000 del Ripollès que hem de completar!
Ens enfilem al coll de la Marrana, flanquegem el Gra de Fajol i seguim per la carena del Catllar, fent el Puig de Pastuira, 2675m, Puig de la Canal Mala, 2558m, Puig de Mantinell 2566, Puig de Fontlletera, 2575m, Tres Pics, 2502, 2504 i 2527m i Balandrau, 2584m

Quan fas aquesta excursió, hi ha un moment, cap al final de la jornada, que veus el poble de Serrat des de la cota 2500. Et queden 1200m de baixada. Et sents cansat i content i dius en veu alta: Serrat, oh Serrat!