dilluns, 25 de novembre del 2013

Cim de la Coma del Clot (2726m) i Torreneules (2711m)



Un dels darrers dies de bonança a l'alta muntanya, ens decidim a fer els cims bessons que presideixen la Vall de Ribes. Aquesta excursió forma part de la missió 'els 40 2.000 del Ripollès i avui gaudim de la companyia de la Gemma i en Marc en la seva segona incursió en la missió.
Per la Gemma, aquest serà un exercici de comprovació del bon estat físic, allunyada dels mals que l'han mantinguda fora del circuit durant unes setmanes, avui ens demostrarà que és una promesa debutant per diumenge vinent a una prova d'ultra-resistència.
En Marc, amb els seus 8 anys recent complerts, és la jove promesa del skyrunning català. Avui no farà el seu cim més alt, però li espera la baixada més llarga i feixuga de la seva vida.
La Susanna, amb els seus pantalons nous, és la ferma candidata a obtenir el meritós reconeixement a l'excursionista més fashion de la comarca. Sap combinar la roba esportiva amb els complements més xic de l'alpinisme.

En Ferran, obsessionat amb el progrés de la missió, ens demostrarà que no tem a la boira ni al mal temps si té una oportunitat d'or per fer un cim de més, encara que no sigui a la llista dels objectius.

El Blog Carenes vol recollir fotografies d'amants de la muntanya fent fantàstiques excursions. En Marc, la Gemma, la Xuxi i en Ferran 'SON UNOS DE ELLOS'

Itinerari: Núria - Coma del Clot, Coll de Torreneules, Torreneules, Camí dels enginyers, El Canal - Daió
Desnivell+  900m
Desnivell- 2000m






















 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada